Contact

  • Email Address:
  • Website: http://www.melhus.com

One-Line Bio

Rådgiver, forfatter, entertainer og fotograf som driver konsulentfirmaet Humor & Lønnsomhet ans og forlaget Melhus Communication as. Bor i Oslo.

Biography

Siviløkomom NHH
Har bakgrunn fra markedsføring og ledelse, bl.a. direktør i Den Norske Opera, redaktør og direktør i Radio 1 Oslo, daglig leder i "Mot i Brøstet", management for hire og driver i dag konsulentselskapet Humor og Lønnsomhet ans. Har sammen med Trond Haugen skrevet av bestselger-bøkene "Latterlig Lønnsomt! Om humor og begeistring på jobben", "Begeistring! Om engasjerte medarbeidere og inspirerende ledere" og lederboken "Lure ledere - Hvordan begeistringsledere skaper vinnere og enestående resultater". Han utgav sammen med Pernille i 2010 "Riktig rektor?" om profesjonell ledelse og drift av begeistrende og gode skoler.
Er i tillegg til rådgiving innenfor leder- og organisasjonsutvikling også en av Norges mest benyttet foredragsholdere, bl.a. omkring temaene "Humor & Kreativitet: Latterlig lønnsomt" og "Begeistringledelse", og gjør også underholdningsjobber for næringslivet.