« Hvorfor ansettes og beholdes ledere som ikke leder? | Main | SALSA-SENSUALISME I CASTROS KAOS »

juli 29, 2005

Comments

Lisbeth Falling

Hva slags steriotyper er det du omgir deg med? Verden er selvsagt ikke så svart/hvitt som du beskriver i din bloggpost. Hadde det vært innbrudd hos oss ville mine lekegjenstander blitt stjålet, alle mine fotoapparater, avanserte telefoner og datamaskiner, og sikkert iPad'en også. Alle mennesker har en leken side, men svært mange mister den når de blir voksne, det gjelder like mye menn som kvinner.

Frode H

Dette er svært spennende. Jeg er en stor fan av Fish-filosofien og moro på jobben. Er kvinner mer "seriøs" på jobb, er det et problem? Jeg har løpt rundt i batmankostyme på jobb, fungerer glimrende for å øke moralen. - I de fleste bøker jeg har lest om suksess i næringslivet så er det mange menn som leker. Dette er et område som jeg kunne tenke meg å dykke i. Spennende problemstilling.

Lydia

All kunst er lek. Når en kunstner slutter å leke, kan han ikke skape kunst.
Kolbein Falkeid

Vi damer leker også!
Tenk på alle kvinner som leker med å innrede hjemmet, går på malekurs, alle førskolelærere som sitter og koser seg i sandkassa med småunger dagen lang? Alle de tingene du nevnte der i teksten din, kan damer ha ett motstykke til i sin værden.

Men alle burde sikkert leke enda mer.
Kansje er det tv`n som tapper oss for kreativitet?

Det var da mer selskapsleker og fester før i tiden? Det påstår hvertfall internett, når jeg søker på lek.

Jeg jobber med å skrive en oppgave om lek og kunst nå, dermed fant jeg deg.
Takk for inspirasjon.

Mvh Lydia

The comments to this entry are closed.

My Photo

Become a Fan