« Hva vi kan lære av Sokrates, og av 5 aper; 10 sikre måter å miste ansatte på, årets morsomste stillingsannonse, lønnsom ledelse, og en begeistrende sykehusbok | Main

april 24, 2014

Comments

Jeanette Skjersaker

Hei mye fravær på videregående hadde falt bort om all læring foregikk på skolen, ingen lekser, all øvning på skolen. Da hadde ingen hatt dårlig samvittighet, gruet seg til sammenligninger mm. Alle hadde da møtt på likt plan, nivå forskjeller ellers faglig tror jeg de takler fint.

Jon Morten Melhus

Takk for kommentar, Jørn Ove Asklund. Læreryrket er defintivt krevende, og min påstand, etter å ha studert en rekke fremragende skoler på alle nivåer i Norge, er at det er færre dårlige lærere enn mange tror, og flere dårlige ledere enn mange tror i den norske skolen. Mangelfull og svak ledelse gir lærerne dårligere vilkår for å gi god undervisning og å utvikle seg og skolen.

Jørn ove asklund

Skolene er svært opptatt av erfaringsdeling og vinneren av helboe prisen i matematikk var mye rundt, problemet var at det ikke var noe unikt med undervisningen. Problemet er at alle som forsøker å mene noe om skole, eller de som arbeider med å forbedre skolen ikke har erfaring innen skole. Du har med et viktig punkt om å gi lærere tid, ellers var det ikke noe nytt her. Å være en profesjonell lærer er mye mer komplekst enn det du fremstiller det.

The comments to this entry are closed.

My Photo

Become a Fan